buurtavontuurtje.nl

Deze site maakt gebruik van het bekende creditsysteem in combinatie met fictieve profielen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joop
Joop
6 maanden geleden

De reacties zijn aardig reëel maar je wordt constant aan t lijntje gehouden. En berichten betalen kan altijd. Abonneren niet. En dus.

Frans Koziolek
Frans Koziolek
Antwoord aan  Joop
6 maanden geleden

Klopt helemaal , soms zijn ze pornoactrice en kun je ze aan het werk zien. Nep……

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Frans Koziolek
Dirk
Dirk
5 maanden geleden

Alleen maar leuk meepraten en vragen stellen. Als je meerdere vragen stelt krijg je maar op 1 vraag antwoord. Verder wordt het nooit concreet. Ook niet als ze zelf beginnen met wil je mijn telefoonnr of instagram account. Het blijft constant alleen maar op de site beter leren kennen.

Jaap
Jaap
5 maanden geleden

Begin er niet aan. Het is grote oplichterij. Net als afspraak en weet ik welke sites nog meer. Je zit met een vent uit een binladen land te chatten zonder tanden. 😂😂😂. Waardeloze sites.

Naveen
Naveen
4 maanden geleden

This site uses fake photos and credit system, don’t fall in trap with these site, they will suck your money, and don’t post any personal photos in the chat, they might use for marphing.

Peter L
Peter L
4 maanden geleden

Totaal fake. Vele tevele reactie sop willekeurig welke tijd van de dag alsof die personen die reageren erop wachten (dus in een call center zitten). Ook maken ze het opzeggen erg moeilijk. Je moet ze bellen na online aan te geven dat je opzegt. Daarnaast willen ze vanaf het begin geld, anders kun je gene berichten sturen. Dus uitproberen is niet mogelijk.

Richard
Richard
Antwoord aan  Peter L
3 maanden geleden

Mee eens denk zelfs van mannen die gevoelig zijn hiervoor en niet zien wat daar gebeurd hun leven verwoest wordt. Was ook even erin getuimd date stond en kwam maar niet geef je nummer om te bellen naar doen ze niet.

Peter de Vree
Peter de Vree
25 dagen geleden

Ik vind buurtavontuurtje.nl een tegenvallende site veel nepprofielen diverse dames met verschillende profielen. Tevens opzeggen is een probleem, diverse keren een verzoek moeten indienen tot deactiveren 8x moeten doen is toch belachelijk. Dus niet aan beginnen..