liefdesparadijs.nl

De website vermeld het volgende:

”De geboden diensten zijn niet meer dan entertainment. Welke andere lading u erin legt of nut u erin vindt, is geheel aan u als gebruiker.”

en het volgende:

”Deze website is gerealiseerd voor het faciliteren van chats, het is geen datingwebsite en elk ander rendement dat u behaalt, buiten chatten, is aan u beloofd noch toegezegd. Dit is een entertainment- en geen advertentie-platform.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kim
Kim
2 jaren geleden

Hoe kan het mogelijk zijn dat je jezelf als dame niet goed kan afmelden. Ik zelf ben niet helemaal achterlijk en zag gelijk dat er op deze website nep vrouwen aanwezig waren, hier op heb ik geprobeerd mezelf af te melden. Ik heb hier voor meerdere keren contact moeten zoeken. Maar zoals hier boven ook al word aangegeven de website is enkel en alleen bedoeld om gewoon iemand aan de praat te houden en geld te verdienen. Misschien is het voor deze mensen lastig om op een eerlijke manier geld te verdienen, maar een dating site als deze en vele andere kan je beter uit de weg gaan.

Succes dames en heren… en date verstandig ga gewoon lekker op stap en ontmoet mensen in het echte leven.

andre v. ginkel
andre v. ginkel
Antwoord aan  Kim
2 jaren geleden

Hallo Kim, Ik herken je verhaal. Alles gaat hier alles behalve eerlijk. Ik heb hier een behoorlijke tijd gechat met verschillende dames, en alles is gelogen. Ze verdienen er een centje aan de mannen en vrouwen die hier achter zitten. Wat jammer is is dat afmelden niet altijd even makkelijk gaat nee. Jammer maar goed blijven mailen hoor, anders even wat hogere stappen nemen en ze melden bij verschillende instanties. groet Andre