Wat is er met ”die” website gebeurd?

Even een kort woordje vooraf!

Iedereen die deze website bezoekt weet dat er vaak iets niet helemaal in de haak is met een website waar hij of zij mogelijk een leuke vrouw of man zoekt.
Vaak is dit helaas ook de werkelijkheid en willen wij via deze website zoveel mogelijk sites kenbaar maken. Het is natuurlijk niet zo dat wij alleen websites plaatsen
waarbij daten/afspreken niet mogelijk is.

Wij staan ook open voor betrouwbare sites. Wel is het zo dat wij de websites zelf na gaan bij twijfel. Dus hoe meer informatie wij krijgen hoe sneller wij tot een daadwerkelijke
conclusie kunnen komen. Help jij ons hier in mee?

Maar hiervoor wilde wij geen nieuws artikel schrijven. Waarvoor wij iedereen even om hun aandacht vragen is het volgende:

Wij krijgen regelmatig de vraag:  ” is deze website veranderd van eigenaar?”

Ons antwoord willen wij graag hier omschrijven:

Nee, de meeste websites zijn niet veranderd van eigenaar. Het is namelijk zo dat chateigenaren die hun inkomsten achteruit zien gaan al het mogelijk willen doen om de inkomsten omhoog te krijgen. Dit doen ze in veel gevallen door hun website volledig te willen aanpassen, andere afbeeldingen, andere vormen, gewoon een andere layout om het zo te omschrijven. Diverse chateigenaren gaan dan ook nog een stapje verder. Deze zetten de website op een ander adres, veranderen de over ons naam en in sommige gevallen willen ze zelfs hun kvk naam laten veranderen. Laten we eerlijk zijn, ze zijn vaak erg creatief in het bedenken van mogelijkheden.

Al met al is ons advies, blijf weg als er al voor gewaarschuwd is.

Heb jij nu nog vragen, opmerkingen of andere tips, laat ze ons dan rustig weten.